CloudTech Meetup Group

Oracle felhő alapú DR megoldások technikai és gazdaságossági kérdései - 2023. 08. 31. 18:00

A Meetup csoportról

A Cloud Tech Meetup egy dinamikus és aktív közösség, amely a cloud szolgáltatások iránt érdeklődő fejlesztőket és szakértőket hoz össze. Célunk, hogy összehozzuk a cloud technológiákat használó szakembereket, lehetőséget teremtve nekik az ismeretek és tapasztalatok megosztására, valamint az új trendek és fejlesztések megvitatására.

A meetup sorozatunkat rendszeresen tartjuk, és különböző cloud szolgáltatókra fókuszálunk, ideértve az AWS-t, az Oracle-t, a Google-t és az Azure-t. A találkozóink technikai haladó előadásokra épülnek, amelyek bemutatják az adott szolgáltató legújabb funkcióit, eszközeit és bevált gyakorlatait. Az előadásokat elismert iparági szakemberek, cloud szolgáltatók képviselői és tapasztalt fejlesztők tartják. Az előadásokat gyakran követik élénk beszélgetések, ahol a résztvevők megoszthatják saját tapasztalataikat, kérdéseiket feltehetik, és kölcsönösen inspirálódhatnak egymástól.

A csoportba bárki csatlakozhat, aki érdeklődik a cloud technológiák és szolgáltatások iránt, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten van. Üdvözöljük a fejlesztőket, rendszergazdákat, adatelemzőket és más IT-szakembereket, akik szeretnék bővíteni tudásukat és kapcsolatrendszerüket a cloud területén.

Ha szeretnél részt venni a Cloud Tech Meetup rendezvényein, egyszerűen csatlakozz a csoportunkhoz az online platformunkon keresztül. Itt megtalálod a legfrissebb információkat az előadásokról, a közelgő eseményekről és a kapcsolódó közösségi tevékenységekről. A csoporttagság ingyenes, és mindenki számára nyitott.

Csatlakozz hozzánk még ma, és tapasztald meg az inspiráló előadásokat, a fejlődést és a baráti kapcsolatok kiépítésének lehetőségét a cloud szakemberek közösségében!

Oracle felhő alapú DR megoldások technikai és gazdaságossági kérdései 

2023. 08. 31. 18:00

MIRŐL LESZ SZÓ?
Oracle felhő alapú DR megoldások technikai és gazdaságossági kérdései
  • Miért érdemes DR megoldást Oracle felhőbe vinni?
  • Milyen módon lehet a licenc igényeket lefedni?
  • Data Guard használata Oracle Base Database Service-el.
ELŐADÓ

Mosolygó Ferenc
Oracle értékesítési tanácsadó / TD SYNNEX /

Oracle adatbázis szakértőként kezdtem a pályámat több mint 25 évvel ezelőtt. Jelenleg a TD SYNNEX IT disztribútor cégnél regionális Oracle értékesítési tanácsadó vagyok. Feladatom az üzleti partnerek szakmai támogatása szoftverrel, hardverrel és felhővel kapcsolatos kérdésekben. Rendszeresen tartok termék bemutató előadásokat, workshopokat, és Oracle felhő vizsgafelkészítő tanfolyamokat.

PROGRAM

17:45 - Érkezés
18:00 - Oracle felhő alapú DR megoldások technikai és gazdaságossági kérdései
19:00 - Kötetlen beszélgetés