CloudTech Meetup Group

AWS microservice alkalmazás használata - EBS, Flask, MySQL

2024. 03. 27. - 18:00

A Meetup csoportról

A Cloud Tech Meetup egy dinamikus és aktív közösség, amely a cloud szolgáltatások iránt érdeklődő fejlesztőket és szakértőket hoz össze. Célunk, hogy összehozzuk a cloud technológiákat használó szakembereket, lehetőséget teremtve nekik az ismeretek és tapasztalatok megosztására, valamint az új trendek és fejlesztések megvitatására.

A meetup sorozatunkat rendszeresen tartjuk, és különböző cloud szolgáltatókra fókuszálunk, ideértve az AWS-t, az Oracle-t, a Google-t és az Azure-t. A találkozóink technikai haladó előadásokra épülnek, amelyek bemutatják az adott szolgáltató legújabb funkcióit, eszközeit és bevált gyakorlatait. Az előadásokat elismert iparági szakemberek, cloud szolgáltatók képviselői és tapasztalt fejlesztők tartják. Az előadásokat gyakran követik élénk beszélgetések, ahol a résztvevők megoszthatják saját tapasztalataikat, kérdéseiket feltehetik, és kölcsönösen inspirálódhatnak egymástól.

A csoportba bárki csatlakozhat, aki érdeklődik a cloud technológiák és szolgáltatások iránt, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten van. Üdvözöljük a fejlesztőket, rendszergazdákat, adatelemzőket és más IT-szakembereket, akik szeretnék bővíteni tudásukat és kapcsolatrendszerüket a cloud területén.

Ha szeretnél részt venni a Cloud Tech Meetup rendezvényein, egyszerűen csatlakozz a csoportunkhoz az online platformunkon keresztül. Itt megtalálod a legfrissebb információkat az előadásokról, a közelgő eseményekről és a kapcsolódó közösségi tevékenységekről. A csoporttagság ingyenes, és mindenki számára nyitott.

Csatlakozz hozzánk még ma, és tapasztald meg az inspiráló előadásokat, a fejlődést és a baráti kapcsolatok kiépítésének lehetőségét a cloud szakemberek közösségében!

AWS microservice használata - EBS, Flask, MySQL

2024. 03. 27. 18:00

MIRŐL LESZ SZÓ?
Meetupon egy példán keresztül lesz bemutatva egy egyszerű flask alkalmazás használata eks környezetben, aminek a mysql adatbázisa egy aws ebs volume-on lesz tárolva.
ELŐADÓ
Kadocsa Benjámin

23 éves vagyok és már 2-3 éve dolgozok IT területen. Informatikán belül a Cloud technológiák érdekelnek a legjobban, de a c++ fejlesztés és a hálózatok téma is tetszik.
Remélem megismerhetlek titeket a meetupon:)
PROGRAM
A meetup szerkezete:
Érkezés és regisztráció: 17:30 - 18:00
AWS microservice alkalmazás telepítése - EBS, Flask, MySQL: 18:00 - 18:45
Moderált beszélgetés a témáról a tanteremben: 18:45 - 19:00
Kötetlen beszélgetés a lobbiban: 19:00 - 20:00