CloudTech Meetup Group

AWS automatizálása Terraformmal - 2024. 02. 28. 18:00

A Meetup csoportról

A Cloud Tech Meetup egy dinamikus és aktív közösség, amely a cloud szolgáltatások iránt érdeklődő fejlesztőket és szakértőket hoz össze. Célunk, hogy összehozzuk a cloud technológiákat használó szakembereket, lehetőséget teremtve nekik az ismeretek és tapasztalatok megosztására, valamint az új trendek és fejlesztések megvitatására.

A meetup sorozatunkat rendszeresen tartjuk, és különböző cloud szolgáltatókra fókuszálunk, ideértve az AWS-t, az Oracle-t, a Google-t és az Azure-t. A találkozóink technikai haladó előadásokra épülnek, amelyek bemutatják az adott szolgáltató legújabb funkcióit, eszközeit és bevált gyakorlatait. Az előadásokat elismert iparági szakemberek, cloud szolgáltatók képviselői és tapasztalt fejlesztők tartják. Az előadásokat gyakran követik élénk beszélgetések, ahol a résztvevők megoszthatják saját tapasztalataikat, kérdéseiket feltehetik, és kölcsönösen inspirálódhatnak egymástól.

A csoportba bárki csatlakozhat, aki érdeklődik a cloud technológiák és szolgáltatások iránt, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten van. Üdvözöljük a fejlesztőket, rendszergazdákat, adatelemzőket és más IT-szakembereket, akik szeretnék bővíteni tudásukat és kapcsolatrendszerüket a cloud területén.

Ha szeretnél részt venni a Cloud Tech Meetup rendezvényein, egyszerűen csatlakozz a csoportunkhoz az online platformunkon keresztül. Itt megtalálod a legfrissebb információkat az előadásokról, a közelgő eseményekről és a kapcsolódó közösségi tevékenységekről. A csoporttagság ingyenes, és mindenki számára nyitott.

Csatlakozz hozzánk még ma, és tapasztald meg az inspiráló előadásokat, a fejlődést és a baráti kapcsolatok kiépítésének lehetőségét a cloud szakemberek közösségében!

AWS  automatizálása Terraformmal

2024. 02. 28. 18:00

MIRŐL LESZ SZÓ?
Az "AWS automatizálása Terraformmal" című előadás bemutatja, hogyan lehet hatékonyan automatizálni az Amazon Web Services infrastruktúráját Terraform segítségével. Az előadás során áttekintjük, az amazon saját termékét amit a Terraform használ, hogy hogyan lehet definiálni az infrastruktúrát kód formájában, és hogyan lehet aztán ezt a kódot felhasználva dinamikusan létrehozni, frissíteni és kezelni a felhőben a rendszereinket. A résztvevők megismerhetik a Terraform alapfogalmait valamint pár hasznos példán keresztül a kódként kezelt infrastruktúra előnyeit.
ELŐADÓ
Kadocsa Benjámin

23 éves vagyok és már 2-3 éve dolgozok IT területen. Informatikán belül a Cloud technológiák érdekelnek a legjobban, de a c++ fejlesztés és a hálózatok téma is tetszik.
Remélem megismerhetlek titeket a meetupon:)
A meetup szerkezete:
Érkezés és regisztráció: 17:30 - 18:00
AWS automatizálása Terraformmal: 18:00 - 18:45
Moderált beszélgetés az AWS, Terraform és egyéb ide kapcsolódó témákról a tanteremben: 18:45 - 19:00
Kötetlen beszélgetés a lobbiban: 19:00 - 20:00