Knowledge exchange

Közös platform az eszmecserére informatikusoknak!
Egyesületünk informatikai összejöveteleket szervez a szakmailag továbbfejlődni, és szélesebb rálátást elérni vágyók számára. Az egyes témakörök havi rendszerességgel ismétlődő alkalmain szakértő előadók vetnek fel érdekes problémákat, mutatnak be új technológiákat.
Az események központi elemeként fontos, hogy a fórumszerű találkozókon a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat, feltehetik kérdéseiket, elmondhatják véleményüket.
A vendégek megismerhetik egymás céges kultúráját és szakmai szokásait is, miközben hasznos kapcsolatokat tudnak kialakítani informatikában dolgozó kollégáikkal.
https://pcf.hu/wp-content/uploads/2018/04/KEX-1024x438.jpg

Meetup témaköreink

ADATBÁZISOK

Csodás a szakmánk – az informatika – és azon belül csodás az a témakör, amellyel mi foglalkozunk: az adatbázisok világa. Elsősorban mindenki maga felelős a saját szakmai fejlődéséért, mégis szükségesnek látjuk azt, hogy a hasonló érdeklődésű körű szakértők időnként találkozzanak és tanuljanak egymástól. Ezt az igényt igyekszik kielégíteni a KEX „Adatbázisok” témaköre minden hónap második szerdáján este 18:00-kor.

FRONTEND FEJLESZTÉS

A Knowledge Exchange Frontend szekciója egy szakmai platformot kínál a hazai Frontend fejlesztők számára. Nálunk a bleeding edge technológiai újításoktól kezdve a gyakori szakmai kihívásokon át egészen a Frontend iránt még csak érdeklődők számára érdekes előadásokig minden féle témakörrel találkozhatsz.
A frontendes eseményeket minden hónap utolsó keddjén tartjuk 18 órától.

CLOUD TECHNOLÓGIÁK

A Cloud Tech Meetup egy dinamikus és aktív közösség, amely a cloud szolgáltatások iránt érdeklődő fejlesztőket és szakértőket hoz össze. Célunk, hogy összehozzuk a cloud technológiákat használó szakembereket, lehetőséget teremtve nekik az ismeretek és tapasztalatok megosztására, valamint az új trendek és fejlesztések megvitatására.
A Cloud témájú meetupok minden hónap negyedik csütörtökjén 18 órától kerülnek megrendezésre.

Miért gyere el?

Gyakorlati tudás

https://pcf.hu/wp-content/uploads/2018/07/theory-of-knowledge-150x150.png

Kapcsolatépítés

https://pcf.hu/wp-content/uploads/2023/05/networking100x100.png

Hideg sör

https://pcf.hu/wp-content/uploads/2018/07/beer1-150x150.png

Figyelem!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A regisztrációt a jelentkezés gombra kattintva, az érdeklődésedet felkeltő Meetup csoporton belül meghirdetett események oldalán tudod megtenni.

Közelgő Meetupok

November 28. 18:00

Biztonságos frondtend fejlesztés

Helyszín

Ha személyes eseményt tartunk, akkor a PCF Informatikai Szakértők Egyesülete oktatótermében várjuk az érdeklődőket:
Haller Gardens Irodaház
1095 Budapest, Soroksári út 32-34. E épület 6. emelet
Online, személyes, és hibrid eseményeket is szervezünk. Ezt mindig feltüntetjük az aktuális esemény oldaln.