Mindig történik valami...Események

Már az eddigiekben is igyekeztünk jelen lenni az ország szakmai életében Adatbázis meetupunkkal és a zeroToHero programunk rendszeres oktatásaival.  Mindemellett Online versennyel is jelentkeztünk azok számára, akik egy kihívás keretén belül szerették volna megmutatni informatikai szaktudásukat.

Kövess minket, hogy ne maradj le eseményeinkről, melyek biztosan segítik szakmai fejlődésedet.

Tanulj velünk!Online tréningek

Aki az informatikai pályát választja, fel kell készülnie egy egész életen át tartó tanulásra. De ez semmiképp se szegje kedved, hiszen célkitűzésünk, hogy ebben segítsünk minden informatikust!

Ha már elindultál pályádon, próbáld ki ingyenes online tréningjeinket!

Ha foglalkoztál már Java-val de még nem tudod, hogyan indulj el a szakértővé válás útján, akkor itt a lehetőség, hogy feliratkozz a 14 hetes Szuperhős képző alaptréningre.

Mi történik jelentkezés után?

-> Jelentkezésed után az e-mail címedre elküldjük az első levelet.
-> A jelentkezésedtől számítva 14 héten keresztül rendszeresen kapod a tananyagokat e-mailben.
-> Minden anyag 10 napig lesz elérhető számodra, ezért kérjük, mielőbb olvasd el.
-> Ha tudod, gyakorlatban is próbáld ki a kapott trükköket.
-> Várjuk észrevételeidet, javaslataidat, kérdéseidet.

Ismerj meg bennünket!Hitvallás - Bemutatkozás

Mindig fontos, hogy egy szakma képviselői kapcsolatban legyenek egymással. Fokozottan igaz ez az akkor, ha az adott iparág folyamatos térhódítással egyre meghatározóbb szerepet játszik a társadalomban, az informatika pedig egyike ezeknek a területeknek. Szakmai és üzleti kérdéseket befolyásolhat az, hogy ismered-e azt a szakértőt, akinek tudására, munkájára szükséged van. Célunk, hogy megteremtsük azt a környezetet, amely lehetőséget ad arra, hogy a vállalatok és szakértők, illetve hasonló célokkal és elképzelésekkel rendelkezők rátaláljanak egymásra. Az informatika rohamosan fejlődik, és kizárólag folyamatos tanulással és önképzéssel tarthatunk vele lépést. A tudásátadás megszervezésével célunk a tagok számára lehetőséget adni a folyamatos szakmai fejlődésre. Az informatika iparágának fejlődése és térhódítása a szakma felelősségének növekedését is eredményezi, ezért fontosnak tartjuk alapelvek közös lefektetését. A PCF Egyesület neve, maga is egy értékrendet sejtet, amely csoportunk működésének fő irányadója hosszú évek óta.

A zeroToHero junior program több mint egy éves működése során közel 1000 pályakezdő informatikussal ismerkedtünk meg. A szakmai fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy közösséget alkotva, kapcsolatban maradjunk azokkal a követőinkkel, akik oktatásra jönnek hozzánk, vagy az online tréninget teljesítik. Immár az PCF Egyesület részeként folytatjuk a megkezdett munkát.

Legyél tag!Belépek!

 • Szeretnél tagja lenni egy informatikusokból álló közösségnek?
 • Szeretnéd az egyesületi tagság minden előnyét élvezni?

Akkor csatlakozz tagjaink közé, és legyünk együtt hasznos tagjai az informatikus közösségnek!

Tagdíj: 1000Ft/év

Értesülj időben!Feliratkozom!

 • Értesülni szeretnél az egyesületet érintő hírekről?
 • Szeretnél tagja lenni egy informatikusokból álló közösségnek?

Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess a velünk történő eseményekről.

  Tudomásul veszem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot .

  Önkéntes leszekMit tehetek én az Egyesületért?

  Megoszthatod tudásod másokkal, taníthatod, mentorálhatod őket, népszerűsítheted saját témádat, szakterületedet, és az informatikát többek között, de új ötletekre is nyitottak vagyunk. Mindenféle segítséget szívesen fogadunk, így ha kedvet kaptál valamihez, azt az info@pcf.hu e-mail címen jelezheted felénk.

  Kapcsolat

  „Komoly sikereket azok a vállalatok érhetnek el, amelyek a munkatársakat, azok tudását, mindennél magasabbra értékelik. A fő kompetitív előny ez a tudás lesz, illetve az az összefogás, amely az ilyen cégek dolgozói között kialakulhat. Deklarált cégvezetési filozófiámmá vált ez, és a hosszú évek bebizonyították, hogy a People Come First működési stratégia beválik. Az Egyesület remek lehetőséget fog adni arra, hogy megismerkedjünk hasonló gondolkodású kollégákkal, akikkel együtt pedig hegyeket tudnánk megmozgatni.”

  Kerepes Tamás