https://pcf.hu/wp-content/uploads/2024/03/zth-logo-1-300x93.png

AWS Terraform

Érdekel a CLOUD, vagy szeretnéd megismerni?

Csatlakozz hozzánk egy izgalmas és interaktív előadásra, ahol az AWS Cloud alapjait fogjuk bemutatni elméleti és gyakorlati szempontból.
Nincs más dolgod, mint a kreditekért megszerzett tudásodat gyakorlatban használható szuperképességgé fejleszteni!
Gyere el INGYENES, másfél napos oktatásunkra és tanulj szakértők által összeállított tananyagból!
Utána garantáltan kevesebb meglepetés ér majd a munka világában.
Gps coverage area. Earth observation. Space communications idea, orbiting satellite navigation, modern technologies. Outer space, cosmos, universe. Vector isolated concept metaphor illustration

Miről lesz szó?

Egyre gyakrabban hallhatjuk hogy valamilyen felhőszolgáltatót használnak a cégek. Be fogjuk mutatni nektek hogy mi is az a Cloud, mik az előnyei és hátrányai. Ezt követően elméleti oldalról kicsit belemélyedünk a fontosabb AWS szolgáltatásokba, majd egyszerűbb példákon keresztül megnézzük hogy működnek ezek a gyakorlatban.

Miért érdemes részt venned?

  • Gyakorlati példák: Előre meghatározott feladatokon keresztül lépésről lépésre követheted az AWS felhőkörnyezetének kiépítését és használatát.
  • Kapcsolatépítés: Találkozz más lelkes szakemberekkel, oszd meg gondolataidat és építsd ki szakmai kapcsolataidat

Kinek ajánljuk?

Nem kell nagyon nagy informatikai tudás ahhoz hogy részt vegyél! Ha informatikus hallgató vagy akkor biztosan minden érthető lesz számodra.
Ne maradj le erről a kivételes lehetőségről, hogy megtapasztald az AWS Cloud erejét és felkészülj a jövő kihívásaira!

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

2024. április 05-06.

Pénteken 17:30-21:00 és Szombaton 09:00-16:00
Helyszín: A zeroToHero oktatóterme a Haller Gardens irodaházban, a 1095 Budapest, Soroksári út 32-34. E. lépcsőház 6. emeletén található.

Ki lesz az oktató?

Sziasztok, Kadocsa Benjamin vagyok. Informatikai pályafutásom c++ fejlesztőként kezdtem, azóta már middleware technológiákkal is találkoztam és az utam egyre inkább a devops és cloud irányába tart. Célom egy olyan tudás átadása amit majd a jövőben kamatoztatni tudtok. Az oktatáson annyit kérdeztek amennyit szeretnétek, próbálok mindenre majd érthetően válaszolni:)

Hogyan és meddig jelentkezhetek?

Az oktatásra a jelentkezni 2024. április 04. 23:59-ig lehet a login.pcf.hu oldalra való bejelentkezés után.
A gyakorláshoz szükséges setup-ot minden résztvevőnek biztosítjuk, azonban saját laptopot is nyugodtan hozhatsz magaddal.
Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal az info@pcf.hu emailcímen.
Figyelem!
A zeroToHero elsősorban fiatal egyetemistáknak, pályakezdőknek lett kitalálva, ezért oktatásaink úgy vannak összeállítva, hogy számukra a lehető leghasznosabb legyen. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban erre az oktatásunkra felső korhatárt állítottunk be, ami jelen esetben 25 év.
 

Mit hagysz ki, ha nem jössz el?

Az oktatásokon elhangzó dolgokon kívül így garantáltan elesel egy olyan gyakorlási lehetőségtől, amit otthon magadtól nem tudsz majd pótolni. Illetve elszalasztod a lehetőséget, amikor egy sokat tapasztalt szakértőnek teheted fel a kérdéseidet.

Lesz még ilyen máskor is?

Próbáljuk az oktatásokat többször megtartani, hogy minél több pályakezdő informatikust megismerjünk. Jellemzően évente egyszer-kétszer szoktunk ismételni egy témát, ezért hasznos időben lecsapni a lehetőségre!
Egy szó mint száz, ha teheted, inkább gyere el. 🙂