Bits&Bytes

Egy falat informatika HR-eseknek

A Webváltó kft. az Oracle University és a People Come First Informatikusok Egyesülete egy új kezdeményezéssel próbál a cégek HR-es toborzóinak segíteni. Célunk az, hogy kicsit jobban megítélhessék interjúalanyaik szakmai megfelelőségét.

Napjainkban az IT különböző technológiáinak követése már az informatikusoknak is kihívást jelent, ezért született meg Bits&Bytes kezedeményezésünk.

Az előadásokat az adott területek gyakorló szakértői és oktatói tartják, így a különböző tananyagok minősége és relevanciája garantált. Előadóink igyekeztek tananyagaikat úgy összeállítani, hogy a HR-rel és toborzással foglalkozók számára a lehető legemészthetőbb legyen, és az újonnan megszerzett tudás minél jobban felhasználható legyen a mindennapos munkájukban.

Az ingyenes előadássorozaton bárki részt vehet, aki cégében informatikusokkal dolgozik együtt, és szeretné jobban megérteni milyen szakmai dolgok zajlanak körülötte.

Eddigi előadásaink és témáik

Szoftverfejlesztés:
  • Különböző szereplők egy szoftverfejlesztés során
  • Polcról levett (“dobozos”) szoftver vagy egyedi fejlesztés?
  • Különböző programozási nyelvek és fejlesztési technológiák
  • Java: Standard Edition (SE) vagy Enterprise Edition (EE)
Nagyvállalati rendszerek:
  • Egy vállalati információs rendszer lehetséges formái (architektúrái), ezzel kapcsolatos kompetenciák
  • Adatbázisok, adattárházak, üzleti elemzések és BigData, valamint az ezzel kapcsolatos kompetenciák
Big Data:
  • Mi a big data?
  • Milyen kompetenciákra lehet szükség? Milyen részterületek, szakértők, állások vannak big data területen?
  • Big data módszerek alkalmazási példái (HR és hiring célokkal)

Előadásainkat időről időre megismételjük, és az előadásanyagokat minden résztvevő megkapja.

Az előadást megelőzően szívesen látjuk vendégeinket egy kellemes reggelire!

IDŐPONTVÁLTOZÁS! Vendégeink kérésére két hetet csúsztatunk a Big Data témájú alkalmunkon! November 8-án várunk mindenkit szeretettel!

Meghívó

Következő előadás: Big Data

Időpont: 2018. november 8. 8:00 – 9:30

Helyszín: Haller Gardens 1095 Budapest, Soroksári út 32-34. I. emelet

Jelentkezés a lenti gombra kattintva!