2018. december 15.Oracle Academy Nap – Informatikatanároknak!

Az Oracle Academy Nap egy kifejezetten informatika tanároknak szóló esemény, ahol a szakmai előadások mellett a résztvevők megismerkedhetnek az Oracle vállalat kezdeményezésével az Academy programmal, melynek célja az oktatás támogatása a tanárok és diákok számára elérhető anyagokkal és szoftverekkel.
Az Academy nap egy délelőtti összejövetel, amit országszerte több helyszínre tervezünk, ahol szakmai előadásokkal és étkezéssel egybekötve szeretnénk vendégül látni a tanárokat és érdeklődőket. A programok között lesznek streamelt előadások, illetve minden helyszínen az ITSH-val együttműködve helyi szakmai foglalkozások is. Minden helyszínen lesz egy operátor, aki segít levezetni az eseményeket, illetve részt vesz a streaming zökkenőmentes lebonyolításában.

Helyszínek:

SZEGED

BUDAPEST

PÉCS

Tervezett program – dec. 15.

8:30-9:00 Regisztráció
9:00-9:15 Megnyitó
9:15-9:30 Oracle Academy bemutató
9:30-9:40 Szünet
9:40-10:30 Kerepes Tamás: Adatbázisok WEBCAST
10:30-10:45 Szünet
10:45-11:30 Hodossy Balázs: Programozás WEBCAST
11:30-12:15 Ebédszünet
12:15-13:00 Vendég előadó

Programpontok:

• Megnyitó: Néhány szó az eseményről, a napirendről. Az igazgatók és intézmény vezetőik is néhány szót szólnak a megjelentekhez.
  • Oracle Academy bemutató: Néhány szóban összefoglalva az Oracle Academy program. Röviden a felületekről, a regisztrációról, az elérhető anyagokról.
  • Szakmai előadások: A vidéki helyszínekre két szakmai előadást streamelünk, a budapesti helyszínről. A napi záró előadást egy helyszíni, iparból érkező szakember fogja megtartani. A streamelt előadásokat azok az Oracle Academy oktatói fogják előadni, így a későbbiekben a tantermi oktatásokon résztvevők velük találkozhatnak a tantermekben.
  • Ebédszünet: Az eseményen résztvevőket vendégül látjuk ebédre.

A részvétel ingyenes, azonban előzetes étkeztetési igényfelmérés miatt, kérjük kedves érdeklőinket, hogy regisztráljanak a megadott linken!

Találkozzunk!

Szegeden: Szegedi SzC Gábor Dénes Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Szeged, 6724, Mars tér 14, 6724

Budapesten: Oracle Hungary, Budapest, Lechner Ödön fasor 7. 2. emelet, 1095

Pécsett: Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnázium, Pécs, 48-as tér 2, 7622