Frontend Meetup Group

Következő esemény - 2023. június 27.

A Meetup csoportról

A Frontend fejlesztés az egyik legszélesebb témaköre a modern szoftverfejlesztésnek. Ha közelebbről szemügyre vesszük, számtalan keretrendszer, különböző state-kezelési technikák, kisegítő segédkönyvtárak és jövőbe mutató elképzelések jellemzik. A webes, JS, HTML, CSS alapok mellett az új cross-platform technológiáknak köszönhetően a mobil fejlesztéshez is egyre közelebb kerül, míg az ECMAscript fejlődésével egyre inkább az internet mellett a nagyvállalati rendszerek építőköveivé is válnak.

A Knowledge Exchange Frontend szekciója egy szakmai platformot kínál a hazai Frontend fejlesztők számára: itt a bleeding edge technológiai újításoktól kezdve a gyakori szakmai kihívásokon át egészen a Frontend iránt még csak érdeklődők számára érdekes előadásokig minden féle témakörrel találkozhatsz, minden hónap utolsó keddjén 18 órától.

Az online tudásátadás mellett a PCF egyesület fizikai helyszínt biztosít a meetupokhoz, ahol a szakmai csevej és a kapcsolatépítés kap teret a többi hazai Frontend fejlesztő informatikus kolléga társaságában.

Júniusi meetup - 2023. június 27. 18:00


Téma és menetrend hamarosan.